Bent u klaar voor de toekomst? Virtual & Augmented Reality is dé nieuwe manier van communiceren. Wij bieden zowel de content als de nodige software om dit te realiseren! Met maatwerk-software kunnen we bovendien informatie van externe bronnen snel en consistent laten zien binnen de VR en AR.

Keukenontwerp in VR

Een VR versie van een keukenontwerp gerealiseerd. Dit met intuïtieve software waarbij materialen makkelijk aan te passen zijn incl kosten overzicht.

MijnHout&MijnHout.com

Locaties in beeld (360° interactieve VR)

Locaties zijn interactief met een VR bril, smartphone/tablet en browser te beleven. Niet bestaande elementen zijn toegevoegd.

VW Amarok driving simulator

Voor het bedrijf Saris4x4 creëerden we een VR-simulatie waarbij er met een VW Amarok kan worden gereden over ruw terrein.

www.saris4x4.nl

VR Tour

Samen met Weeber architecten hebben we een virtuele tour gerealiseerd waarbij je door het virtuele object heen kunt lopen en licht en materialen kan veranderen.

www.weeberarchitecten.nl

VR Container Placement

Voor Custom Rent hebben we een wereld met 3D-containers gecreëerd. Containers worden geplaatst in een virtuele omgeving met daarbij een direct kostenoverzicht.

www.customrent.nl